Tim Wendelboe – Caballero Bourboncillo

Månedens lenge etterlengtede abopakle fra Tim Wendelboe ble denne måneden den nydelige søte geisha kaffeen fra Honduras. Grunnen til at kaffeen ikke kalles Geisha er fordi den bl.a. er dyrket i lavere terreng enn vanlig for geisha kaffe.

På smaken er det helt klart en geisha kaffe med gode søte smaker av sitrusfrukter, nærmere mandarin i smaken, og ettersmaken er litt som søt sjokolade. Den henger godt i og aromaen gir assosiasjoner til andre geisha kaffeer som er dyrket vesentlig høyere oppe.

Lær mer om kaffeen på Tim Wendelboes kanal på YouTube !

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe».

Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Tim Wendelboe Caballero Bourboncillo

8.7

Smak

8.6/10

Aroma

8.3/10

Kvalitet

9.3/10

Positive sider

  • Søt, men fyldig
  • God ettersmak
  • Ikke for syrlig

Negative sider

  • Som vanlig noe lyst for min smak
  • Lite kompleksitet i smaken

Kommentarer