Merch og varer

Joda, det er ikke gratis å holde et domene og webhotell, og selv om jeg ikke er i nærheten like flink til å skrive de daglige artiklene, har jeg nå komme til det punkt at jeg enten pusher på videre, eller legger ned hele nettsiden. Men jeg har lært “Winners never quit, and quitters never win!” Så for å vinne, får jeg vel bare peise på. Men da øker vi tempoet og prøver å i alle fall skape noe mer enn en død nettside.

MERCH

Nå har jeg da sittet plenty en dag og kveld og fiklet med bilder og tekst, morsomheter og mindre morsomme heter 😛 Noen ting er jeg ganske fornøyd med, andre vesentlig mindre. Men det jeg har klart å bli fornøyd med har jeg nå bestemt meg for å ta lenger enn bare til Facebook/Insta.

Munnbind var jo et naturlig produkt å begynne med!

Ved hjelp av spreadshirt.no sin løsning, vil jeg nå prøve å ha en merch-sjappe gående på nettsiden, der jeg legger ut motiver som skal kunne treffe en og annen kaffeelsker der ute. Og skulle noen velge å handle en skjorte, en kopp eller en genser, kan de med trygghet føle at de gjør et utslag, da jeg har drevet sidene utav egen lomme i flere år nå.

Håpet mitt er at de som besøker facebook-sidene, instagramen vår, eller disse sidene finner det underholdende nok til å ville dele det videre!

Enten det er å dele siden på facebook, eller bare slenge en like på en post, vil det verdsettes. Jeg vet at jeg har vært for slapp til å oppdatere og egentlig ikke fortjener det. Men, skulle nok folk ha tilliten videre, så kan dette fortsatt vokse til et større kaffesamfunn.

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.