Solberg & Hansen – Klassisk Påskekaffe

Her kom påsken tidlig, i form av to påskekaffeer fra S&H. Til å begynne med skal jeg gi min vurdering av den klassiske påskekaffeen, da jeg er en «sucker» for afrikanske kaffee med fruktige smaker.

Rwanda har etterhvert blitt et ganske så produktivt og velutviklet kaffeland, og de høye fjellene gjør sitt til at kaffeene herfra får et særpreg på høyde med kenyansk Nyeri kaffe. Dette er en kaffe som lett kan defineres som «saftig» med gode smaker av solbær og blodappelsin.

Både klassisk og kraftig påskekaffe ble testet med eggefrokost typisk for påske.

Til en påskefrokost ladet med egg, er dette en kaffe som akkompagnerer mer enn å spille en hovedrolle. Smaken gjør at man føler kaffeen er valgt ut med nettopp dette formål. En veldig floral kaffe som gjør at praten går lett ved frokostbordet.

Solberg & Hansen Klassisk påskekaffe

129
8.6

Smak

8.4/10

Aroma

8.5/10

Kvalitet

8.9/10

Positive sider

  • Saftig!
  • God smak av solbær

Negative sider

  • Litt «intens» i smak
  • Kort ettersmak

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.