Nike med kaffesko!

Nike har i mange år vært en banebrytende skoprodusent, og nok en gang har de tatt det hele til et nytt nivå, i alle fall for oss kaffenerder! Her snakker vi grut i sålen og farger som matcher alt fra latte til det sorteste kokebrygg.

Roasted by / Brent av NIKE

Som om det ikke var nok å kjøre et fullt fargespekter i kaffens hyllest, har de også byttet ut den tradisjonelle “made by” teksten i hælen, og på siden av skoen med “roasted by”, hvilket betyr “brent av”. Så her leker Nike kaffebrenneri også. Mon tro om de har brent kaffen som er i sålen selv ? Og var det noen som brygget den ?

Skoen har ekte kaffegrut i sålen!

Også i kvinnemodell!

Ja, du skal ikke tro at NIKE har glemt ut damene. Også for kvinner kommer det en egen kaffe modell. Denne gangen har de tatt utgangspunkt i Nike Air 97 SE, og gitt denne en fargeoverhaling.

Ikke noen stygg sko denne heller.

Flere modeller kommer

NIKE hviler ikke på sine laurbær, men lanserer nå fortløpende sko i “kaffe-tema”. Noen av de kommende modellene er allerede annonsert, men lite vites om tilgangen på det norske markedet. I følge ryktene, vil en person med størrelse 43-45 har problemer med å få tak i dem, men her kan du i all fall se den kommende NIKE Daybreak Coffee skoen :

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.