Tim Wendelboe Caballero Geisha

Her snakker vi luksus kaffe av høyeste klasse. En pose til 300 kroner, som jeg personlig kan borge for at for enhver kaffeelsker som ønsker smaksopplevelser av andre dimensjoner.

For den gjengse kaffedrikker kan denne kaffeen nærmest virke litt tynn i forhold til de “vanlige” Evergood og Friele blandingene. Den er utvilsomt lysere i smaken, men mange flere smaksnoter, men så er den også absolutt en single estate. Dette vil jo si at all kaffeen er fra samme farm og har hatt samme næring, lysforhold osv.

Fra et samvittighetsmessig forhold kan man ikke overgå  Tim. Her er bøndene og bærekraft i høysete, og kompetanse verdsettes. Kaffeen er ren og har en særegen klar smak, som gir fruktige smaker, som visstnok gir antydninger til mandarin og papaya.

I aeropress ble kaffeen ikke så tynn som den ble ved vanlig V60 brygging. Ved siphonbrygging ble aromaen nesten overveldende! Fantastisk kaffe, verdt hvert øre !

 

Tim Wendelboe Caballero Geisha

300.
9

Smak

9.3/10

Aroma

8.7/10

Kvalitet

9.1/10

Positive sider

  • Fantastisk aroma
  • Pur,nydelig smak
  • Frisk og oppkvikkende

Negative sider

  • Kan virke tynn (anbefales +10% bønner)
  • Dyr
  • Veldig dyr

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar