Starte din egen kaffekjede!?

Ikke i det virkelige liv da, men i spillverden! Det er ingen tvil om at det finnes mange der ute som lengter tilbake til tiden f.c. (før corona). Men i mangel av god gammel sosial omgang med mennesker, har også spillverden opplevd en tilstrømning av nye spillere. Da skulle det bare mangle at det også resulterer i mange nye, spennende spillutgivelser.

Din egen starbøkks?

Spillutvikleren DreamWay Games annonserte nylig at de jobber med siste elementene i et spill som kan gi deg opplevelsen av å bygge ditt eget kaffebrand, Espresso Tycoon. For de som ikke har spilt andre “tycoon” type spill, kan det sies at det er et business simulerings spill. Man skal ta styring over sin egen kaffekjede, bygge kundebase, utvide menyen og kjeden og bli den aller største forhandleren av kaffe/espresso!

Du må selv velge lokaler, bygge inventar, leie baristaer, lede den daglige driften og gjøre din egen PR. Dette inkludere å være aktiv på sosiale medier i spillet. Du kan jo for eksempel velge å invitere influencere til nyåpninger for å trekke publikum? Fokuset i spillet er likevel på selve kaffen. Det å lage den beste kaffen er nøkkel til suksess i Espresso Tycoon. Du kan velge hva du vil servere, arabica eller robusta, hvor velger du å hente kaffen fra ? Du kan til og med velge selv hvor syrlig du vil at kaffen du serverer skal være. Kanskje du vil fokusere på “latte art” ?

Lenge til det kommer …. ?

Dessverre kan det jo ta en stund til spillet blir lansert, men jeg skal sørge for å holde dere oppdatert på eventuelle nyheter som dukker opp! Jeg for min del håper virkelig det kommer før planlagt!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.