Om oss

Avhengighet blir ofte sett ned på. Her hos oss er det ingen forskjell, bare det at vi har forståelse, sympati og medfølelse for de som er avhengige av den herlige drikken som kan konsumeres i så mange varienter.

Utrolig hva jeg klarer å lage på en treig data

Oss blir gjerne litt feil å si i tilttelen her. Det er foreløpig bare meg, men heldigvis har jeg mange andre kaffeglade venner, som gjerne kommer med sine tilbakemeldinger. Personlig har min avhengighet av kaffe utviklet seg over mange år, og gjennom å være utsatt for alt fra industriell olje til tyntflytende sutlevann, har jeg fått smaken på GOD kaffe. Gjerne hele dagen, fra morgen til sent på kveld.

Jeg kan være helt klar på at jeg er en helt vanlig svart kaffe elskende avhengig, som kan brygge svart kaffe på mer enn 15 måter, men jeg styrer generelt unna espresso. Riktignok kjøper og brygger jeg meg en velsmakende espressokaffe i min AeroPress, «espressomaskin» og i Moca Pot. Men espresso som kaffedrikk gir meg ikke samme glede og variasjon som en vanlig svart kaffe.

I sosiale lag er det få ting som slår ritualer som å fyre opp siffong, og fylle rommet med en velduftende kaffearoma ved å la kaffeen stå åpent i rommet etter brygging. Eller når man plutselig får så mange gjester at Moccamaster og vannkoker får kjørt seg samtidig.

Sponset eller subsidiert? Overhodet ikke, les mer om dette her..

Har du samme avhengighet, og ønsker å bidra med dine innspill her, send meg gjerne en mail, eller legg igjen en kommentar på forskjellige innlegg. Det eneste jeg kan love er at her blir ingen dømt. Annet enn dårlige kaffeleverandører 😛

Ha en forrykende dag !