Varm dag? Brygg over is!

Selv om kaldbrygg og nitrokaffe har vært i siget i år, er det fortsatt en bryggemetode som er like lett som å lage vanlig kaffe, men fortsatt kunne kjøle seg ned!

Ved å bytte ut halvparten av vannet med isbiter i serveringskanner, og brygge over isbitene vil man kunne få en smaksrik men ikke sur kald kaffe.

Så brygger man kaffen som vanlig over. Jeg vil anbefale å eksperimenter med forskjellig kaffe og forskjellig blandeforhold. Denne metoden fungere me AeroPress, SteepShot og Moccamaster for den saks skyld.

Ha en fin sensommer!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.