Talor & Jorgen

Her har jeg slengt inn to kaffeer i en artikkel. Vurdering nederst er samlet gjennomsnitt og kommentarer.
Kanskje mest kjent for sine spennende donuts, Talor & Jørgen har en klar profil og spennende kaffesmaker. Jeg gikk for å prøve ut Bringebær&Vanilje og Hylleblomst&Hvit fersken. Kaffe som burde passe veldig fint til dessert, men også helt fint på egenhånd.

Bringebær og vanilje hadde en klar aroma av bringebær, det kan jeg si meg klart enig i. Dog finner jeg ikke helt smaken av vanilje. Foreløpig har jeg brygget denne i V60 og moccamaster, men den har ikke skuffet. Friskt smaksbilde samtidig som den er fyldig og god. Skal utvilsomt prøves i Moca Pot.

Hylleblomst og hvit fersken var en helt annen kaffe, uten at det var noe fall i verken kvalitet eller smak! Denne komme fra samme område spm Solberg&Hansen henter sin Mbrizi, men smaken er en helt annen. I kombinasjon med en hurtig brygging, som SteepShot eller aeropress gir denne en søt og lettdrukket kaffe. I Moccamaster får man en fyldig og god kaffe, uten de helt ekstreme smakene. Subtil og fin!

Talor & Jørgen - Bringebær & Vanilje / Hylleblomst & hvit fersken

8.8

Smak

8.9/10

Aroma

8.7/10

Kvalitet

8.8/10

Positive sider

  • Fyldige
  • Friske
  • Spenstig innpakning

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.