SteepShot, SteepStop?

Bekymringen kan bre seg etterhvert blant alle de som venter spent på å komme igang med nymotens, norskutviklet kaffebryggeutstyr. For SteepShot skulle vel vært ute på markedet? Eller?

Jeg var heldig og har fått leke med prototype!

Selv om noen Kickstartere klarer å få en flying start og komme igang med levering av produkt allerede første dag etter kampanjen er over, er nok virkeligheten for mange, at det er da den vanskeligste delen av arbeidet begynner.

At prosjektet i utgangspunktet oppnår målet, eller klarer å overgå det, betyr heller ikke at det nødvendigvis blir en realitet. Det er bl.a. dette som gjør crowdfunding Til en risikoinvestering.

https://www.kickstarter.com/projects/intel66/steepshot-the-simple-way-to-brew-coffee

Fra konsept til produksjon

Man kan ha verdens beste konsept, men bruke lang tid frem til produksjon. Man kan også ha dårlige prosjekt som flyr til himmels med bergart. Og det går garantert mer enn én kopp kaffe, når man skal sette et produkt til livs. Og man skal ikke minst ha nerver av stål. Det er bl.a. derfor med beundring og respekt jeg fortsatt støtter SteepShot og Ari Halonen!

Utsettelsene SteepShot sliter med er ikke fremmed for produktutvikler, og burde ikke være for komplissert for selv oss menige borgere å forstå. Når man skal ha noe produsert ved en fabrikk langt unna, der de snakker et annet språk, har en annen kultur og ikke minst sannsynligvis mangler forståelse for konseptet, er det dømt til å komme noen uforutsette hindringer. Og det er nok noe slik Ari nå opplever.

https://www.kickstarter.com/projects/intel66/steepshot-the-simple-way-to-brew-coffee/posts/2617424

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.