SteepShot knallstart !

Kickstarter kampanjen for norskutviklede Steepshot startet i dag, kl.12, og allerede nå, bare 8 timer etter start, er over 33% av de 250 000kr som skal til for å få dette realisert på plass. Dette viser helt tydelig at støtten for dette prosjektet er bred!

Klikk på bildet for å gå til Kickstarter!

12. desember kom en rapport om folkefinansiering i Europa. Det er på ingen måte forventet at dette vil være positiv lesning for Norge, et land som ligger langt bak våre naboland på alternative finansieringskilder.

Rapporten som gis ut av Universitetet i Cambridge i samarbeid med banken BBVA viser at Norge ligger på 20. plass i Europa i 2016. Målt pr hode ligger vi på en 23. plass. Det er bare ni kroner per nordmann!

Så nå kan DU være med og ta tak, støtt opp under SteepShot!

https://www.kickstarter.com/projects/intel66/steepshot-the-simple-way-to-brew-coffee

 

 

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.