SteepShot, ikke for sent!

Kan det være så enkelt?

Ja, for har du fortsatt ikke fått tid eller mulighet til å verken sette deg inn i hva SteepShot er, kan dette være rette tiden. For med bare 9 dager igjen av kickstarter perioden, har finnmarkingen Ari Halonen klart å få mobilisert over 325 000 kroner til utvikling og produksjon.

Selv om SteepShot begynte livet som en «hjenmesnekra» kaffebrygger, er det ingen tvil om at etterspørselen etter mobile, lette bryggeløsninger er i vinden. Foruten AeroPress, flommer markedet formelig over av allskens duppeditter og dingsebomser, som alle lover å gi en fyldig kopp kaffe. Men hvor mange er det som har støtte av en tidligere verdensmester?

Tim Wendelboe, et navn de fleste kaffekjennere har hørt om, er mannen som bokstavelig talt skrev boken om kaffe, «Kaffe med Tim Wendelboe». Denne norske kaffeguruen, som driver Oslos mest populære espressobar, har inntatt en ambassadør stilling for SteepShot, og sammen har de laget videoer der de forklarer alt vedrørende bryggeren.

De av oss som følger kickstarter kampanjen har hatt gleden av å kunne se videoer som detaljert tar for seg de praktiske aspektene ved brygging og rengjøring.

Har du noen spørsmål eller er det noe annet du lurer på, om SteepShot, er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende en mail til post@kaffeavhengig.no , så skal jeg sørge for å få et svar til deg !

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.