Starbucks må trekke sine Bodum presskanner

I sin innsats for en mer miljøvennlig nytelse av kaffe, hadde Starbucks en produksjon Bodum presskanner de solgte til $20. Dette er da ikke den Bodum Chambord som de fleste av oss er vant med, men en stilren model i plast og glass, der man hadde brukte resirkulert plast.

Starbucks Bodum French Press

Som følge av svakheter i materialene viser det seg da dessverre at flere kjøpere har rapportert skader som følge av bruk. Skaden som gjentar seg er at knotten på pressen hår i stykker, og da punkterer eller skjærer hånden til den som prøver å brygge kaffe.

Pengene tilbake

I alt er det snakk om 236 000 enheter, solgt over mer enn to år. Fra november 2016 til januar 2019, var presskannen det er snakk om i omsetning. Hvor mange av de flere hundre tusen som kommer til å bli returnert/destruert vil jeg ikke vedde på. Starbucks uttaler nemlig at de ikke kommer til å ta imot returer i utsalgene sine, men at kundene må kontakte deres servicekontor selv. De vil da få refundert sine 20$.

Les mer her:

https://www.cbsnews.com/news/starbucks-bodum-french-press-recall-263000-coffee-presses-that-pose-laceration-risk-2019-05-02/

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.