SteepShot snart i mål !

Om Ari Halonen guffer “Europe- Final Countdown” om dagene, burde ikke overraske stort! For på under en uke har kaffeverden sluttet seg godt om kickstarter kampanjen, godt hjulpet på vei med gode, fyldige svar på alle tanker potensielle kunder har. Faktisk er en av de mest imponerende sidene ved kickstarter kampanjen den gode, direkte kontakten SteepShot har fått med brukerne.

At til og med Kickstarter-teamet så potensialet, ble tindrende klart når SteepShot ble lagt til i deres liste over favoritt prosjekter. Med gode, informative filmer, der selveste kaffegrut Tim Wendelboe demonstrere selv de kjedeligste aspekt som rengjøring, har SteepShot ikke bare fanget oppmerksomhet men også besvart alle motforestillinger.

Kan det være så enkelt?

At det konseptuelt er en ny måte å brygge på, er hinsides enhver tvil. Bruken av damp er kanskje gammel og vi kjenner jo godt til hvordan trykk påvirker kaffe i espresso. Så at dette prosjektet blir møtt med skepsis fra de som ikke har satt seg inn i det,  er gjerne naturlig?

For det kan vel ikke være så enkelt å lage en god kopp kaffe? Men skal vi tro de som har kunnskap om det, brennere så vell som forhandlere, dette produktet produserer stødig en nydelig og ren kaffe. Kanskje ikke uten grunn at guru Tim er ambassadør?

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.