Oh jul med din glede!

Da var julekaffeen kommet på plass i alle butikker, så nå er det bare å finne sin favoritt.

Tradisjonelt sett er julekaffeen en kraftig kaffe med mye sødme. Noen brenneri tilsetter smakstoffer, som f.eks. Appelsin, sjokolade,hasselnøtt, osv. For noen brennerier er fristelsen av å blande inn robusta også stor, da dette ikke er kaffe man drikker for kaffesmak, men mer for sosial kos.

Her i huset brygges kun de smakstilsatte for luktens skyld. Jeg er ikke særlig glad i smakstilsetninger, og derfor velger jeg heller å gå for en ren variant av julekaffe. Og om noen besøkende skulle ønske å smake, får de gjerne det!

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe».

Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar