Nye brygge måter

Man skal ikke være redd for å eksperimentere med kaffe. Sjelden går det så ille at det ikke i det minste blir en okey drikkende væske, og lykkes man med eksperimentet kan man faktisk finne en ny favoritt! Dette gjelder ikke bare hvilken kaffe man går for, men også hvordan man brygger den.

De fleste har fått med seg at jeg personlig har en preferanse for håndbrygg, men visste du at jeg også storkoser meg med å eksperimentere med forskjellige brygge teknikker? Jeg er som en liten unge på julaften når jeg finner en ny kaffebrygger, og bruker heller lørdagskvelden på kaffebrygging enn på byn.

Så, da jeg ramlet over Steepshot på Facebook, måtte jeg bare skrive meg opp på listen over interesserte. Som AeroPress fan og kaffeelsker er det få ting som kan gjøre meg like engasjert, oppspilt og glad som å finne en ny bryggeteknikk. At den attpåtil er norsk, er vel heller ikke forakte.

Min anbefaling, sleng deg inn på nettsidene til Steepshot, sign up! 99$ blir visstnok prisen på endelig produkt, og det er jo alldeles ikke mye med dagens kronekurs 😉

https://facebook.com/steepshotcoffee/

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.