Norges beste AeroPress skal kåres!

Ja, for NM i AeroPress nærmer seg nå med stormskritt. Påmeldingen ble fylt opp første dag, men for alle kaffeglade mennesker anbefales det likevel å ta turen som tilskuer. Dette blir litt av et event!

Tim Wendelboe er det ærefulle vertskapet i år, og for alle som har utforsker forskjellige AeroPress oppskrifter på nett, kjenner mange til oppskriften de benytter ved hans espressobar i Oslo. Har du ikke sett den, men eier en AeroPress, må du sporenstreks hive deg over på www.timwendelboe.no og sjekke den nå.

Nystartede Pala kaffebrenneri har blitt valgt som konkurranse kaffe, og de stiller med en fullastet red Bourbon, fra området Shembati i Burundi.

Kaffeen er sourcet av Nordic Approach, og har visstnok blitt valgt på grunnlag av å være en god sommerkaffe, noe som virkelig passer fint med været vi har hatt.

Lørdag 16.juni er det med andre ord bare en plass å være ! Les mer her :

Det kommer mange spennende utstillere og besøkende til dette arrangementet. Og man kan smake mange fantastiske brygg fra bl.a: Oslo Cold Brew, Kaffa, Fuglen, Solberg & Hansen, Stockfleths, Tim Wendelboe

En demo av SteepShot er vel verdt det!

Og for å toppe hele kaka, kan man også få med seg en demonstrasjon av SteepShot av selveste oppfinneren, Ari Halonen!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.