Kickstarter – prosjekt

Kjenner du ikke til Kickstarter.com, kan det fort hende at du ikke har fått med deg de aller nyeste og mest spennende innovasjonene som er i emning i kaffeutstyr. Men samtidig kan du også ha unngått de mislykkede prosjektene som aldri ble noe av. Pr i dag ligger det over 4000 prosjekt på Kickstarter, med kaffe-koblinger. Av disse er det noen som helt klart skiller seg ut, og jeg har selv hatt gleden av å bidra og motta flere kickstarter produkter.

Norsk suksess

Vi hadde gleden av å teste en prototyp av SteepShot for den kom på markedet

Vi har mange ganger tidligere skrevet artikler om SteepShot, den norskutviklede kaffebryggeren som gikk sin seiersgang på Kickstarter, ble produsert og som mange tusen kunder innen nå utvilsomt har hatt glede av. Bryggeren fungerer ypperlig for de som ønsker en kjapp kopp kaffe, uten for mye “hassle”, og er liten og hendig nok til at den får fin plass i tursekken.

Vi anbefaler alle som ikke har sjekket den ut allerede å ta turen innom SteepShots nettsider, og se selv hvor enkel, brukervennlig og kjapp den er. Man kan også se en veldig informativ og enkel bryggeguiude med selveste Tim Wendelboe i birollen. SteepShot har såklart hovedrollen !

https://www.steepshot.com/

Rite Press

Presskanner har sin egen sjarm

For de som eeeelsker presskannekaffe, er det aldri det samme med en kaffetrakter, eller et håndbrygg. Utfordringen med presskanner er derimot at det som oftest blir mye med søl etter brygg, og man ender gjerne opp med mengder med kaffegrut i vasken. Rite Press har da et eget kammer som man presser kaffen ned i, som man kan ta av og tømme FØR man drikker kaffen!

Er du nysgjerrig hvordan Rite Press fungerer ? Bare husk, ikke kast gruten i søppelet!

Selv er jeg ikke så stor på presskanne, men jeg synes dette er et produkt som de aller fleste produsenter kan ta en idé fra.
Du kan også besøk prosjektet på kickstarter her

ARCO 2-in-1 Kaffekvern

Håndkvern, med elektrisk base ?

Som jeg har skrevet om før, er ikke det å utvikle kverner noen enkel sak. så når noen da slår seg løs på å ikke bare utvikle en kvern, men i tillegg da en kvern med både håndkvern funksjon og elektrisk, er det kanskje ikke rart man blir litt skjeptisk ? Det som derimot har begynt å bli klart for meg er at teamet bak ARCO 2-in-1 har stor tiltro i markedet ellers, for de har klart å samle sammen svimlende 3,011 støttespiller som til sammen har satset ca.10 millioner norske kroner.

Jeg for min del sverger da til min Comandante-kvern, men skulle av og til ønske jeg hadde et elektrisk alternativ, som kunne gi samme konsistente kvalitet på kverning. Jeg har til nå klart å styre meg fra å feste drillen til kverna! Sjekk siden til ARCO 2-in-1 på Kickstarter, om du er interessert i å lese mer om den! (TRYKK HER)

MAAAAANGE FLERE Å BLA GJENNOM

Når det finnes over 4000 kampanjer på Kickstarter, med forskjellig kafferelaterte produkt kan man fort ramle over både geitehornskopper og presskanner, bryggere og kverner. Kanskje du finner noe i din smak også ? Klikk på bildet under for å gå rett til kaffe-kampanjer på kickstarter.com!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.