Coffee of the World – Kaldbrygget Nitrokaffe

I tråd med årets store kaffetrend har også Coffee of the World lansert en kaldbrygget nitrokaffe i år. Denne herligheten passer font på de varmeste dagene da selv en herlig kopp kaffe kan bli i varmeste laget.

Ved å kaldbrygget kaffeen har de oppnådd en smak som skal appellere til et bredere publikum enn bare den gjengse kaffedrikker. Men for de dom higer etter en god og fyldig iskaffe, er det ikke denne man skal sikte seg inn på.

Nitrogenet er ment å gi kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen skal være fyldig og kremet. For de som foretrekker en lettdrukket og fyldig kaffe, vil det være fordelaktig å ikke riste boksen før man heller seg en kaffe.

Min anbefaling : få den helt iskald, legg en sitronskive i isbiter, rist boksen og hell det over isbitene. Nyt den i det varme været !

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.