Kaffedrøs eller podcast

For de som følger med på facebook, har dere gjerne sett at jeg sitter og kverner på tanken av å lage en podcast her. Jeg har allerede mange emner jeg kunne tenke meg å ta opp, men samtidig ønsker jeg såklart at andre også skal få svar på sine spørsmål. Så da åpner jeg for at alle som har spørsmål, likegyldig hvor teite de er, kan komme med dem!

“Hva er forskjellen på en elektrisk og en manuell kvern? Og hvilken er best? “

Dette er et lavterskel opplegg forlkens, man trenger ikke å ta seg selv altfor seriøst, men må kunne spøke litt med emnene. Her skal ingen føle at de mangler de grunnleggende kaffekunnskapene, men tvert om blir det podcast for kaffedummies 🙂

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar