Kaffe VM flyttet til Brasil!

Det var ikke få øyenbryn som hevet seg når årets kaffe VM ble lagt til Dubai. De norske vinnerne fikk til og med fritt valg, om de ville stille i konkurransen der. Men nå har SCA snudd i saken, og flyttet VM til Brasil. Kanskje vi da kan få en norsk verdensmester uten at politikk skal overskygge seieren?

Riktignok er det enda ikke avklart hvor de  skal konkurrere i kaffebrenning mens Brewers Cup og Cup Tasting er flyttet til Belo Horizonte. Latte Art Championship var allerede planlagt å avholdes i Belo Horizonte.

NM i kaffekunst har allerede blitt kommentert å være ett av de beste, og de norske utøverne bør ha gode forutsetninger til å få gode plasseringer ! Vi ønsker til lykke i Belo Horizonte Tom Kuyken (Brewers Cup), Nikita Michelle Sarino (Latte Art)  og Anton Soderman (Cup tasting).

Nytt konkurransested for Coffee Roasting Championship blir annonsert senere.

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.