Hva skjer ? Sommerferie?!?

Nei, ikke var det ferie og ikke sluttet jeg å drikke kaffe. Tvert om er interessen min mer altoppslukende om dagen enn du kan se for deg. Og så var det en ting i privatlivet som gjorde at ting ble litt vanskelig å skrive.

Jeg er en stolt deltidsfar til en syv år gammel fantastisk gutt, som dessverre kjemper mot en gruelig stygg sykdom. Pga dette må han med ujevne mellomrom reise til et sykehus utenbys, og jeg følger etter så ofte som min egen helse tillater. Kronisk sykdom har sine begrensinger.

Kaffe da?!?


Joda, kaffe er det mengder av. Jeg har hatt gleden av å drikke meg gjennom noen fantastiske kaffeer fra noen sinnsykt dyktige kaffebrennere, ingen nevnt, ingen glemt. En del finner dere på Instagram kontoen!

I tillegg har jeg havnet i den noe absurde situasjon at jeg plutselig er blitt kaffebrenner selv ! Jeg forakter ikke dette, men vil ha det klart at min egen kaffe kommer ikke til å bli mer nevnt på disse siden. Disse sidene er ikke for brenneri, men for alle som elsker kaffe!

Fremover

Nå håar det seg slik at jeg i min nye situasjon bare bruker enda mer tid på forskjellig kafferelatert, og dermed vil også frekvens av innlegg på disse sidene øke igjen. Mitt eget brenneri er et veldig begrenset mikroprosjekt, men lidenskapen for å spre kaffeglede skal fortsette her !

Jeg elsker kaffe og jakten på «den perfekte koppen» slutter ALDRI! Vil du fortsatt være med på jakten videre du også?

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.