Haugesunds beste kaffe, ute!

Jeg legger ikke skjul på å være Haugesund, tvert om er jeg stolt araber. Og siden Haugesund etterhvert har fått et ganske bredt utvalg innen kaffeer, er det gjerne på sin plass å gjøre det helt klart hvem som er mine personlige favoritter. Dette er en veldig subjektiv vurdering, tatt ut fra personlige preferanser. Service nivået på kaffen vil også være med å avgjøre hvilken jeg synes er best.

  1. Hos Carlos
    Fantastisk kaffe, servicen er upåklagelig. Ønsker du å prøve en ny håndbrygg, eller ganske enkelt skal ha en kopp kaffe i farten, er “Hos Carlos” på Gamle Slakthuset verdt et besøk eller fem. Til tross for at Gamle Slakthuset er eldre av dato, er kaffen moderne og innbydende. Det kan bli noe trangt om plassen de lørdager det er aktiviteter på huset ellers, men som regel finner man en plass å sitte. Er det strålende vær kan man også sitte i gårdsplassen og nyte kaffen, i lune omgivelser.
  2. Totalen
    Til tross for at det er en menighet som eier og driver kaffeen, er kaffeen veldig god. Servicen er som forventet, og lokalene er lyse og innbydende. Et pluss er at det også er mulig å sitte utenfor, i finværet.
  3. Narvesen
    Kudos til Narvesen for å ha fått på plass en dugende leverandør av kaffe og kaffeutstyr generelt. Maskinene bærer preg av å rengjøres ofte, og kaffen smaker ferskt.
  4. Så å si alle andre steder i Haugesund, der man serverer Friele frokost brygget på et gammelt makkverk av en bravomat, eller det som verre er. Som regel lar disse stedene kaffeen stå lenge, og det påvirker smaken.

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar