Ett av 300, dyr tabbe!

Jeg trodde jeg var på vakt og bevisst på hvilke bilder som ble publisert på denne siden. Dessverre viste det seg (og dette er en dyr lærdom), at ett av bildene brukt for å illustrere en artikkel på en semihumoristisk måte, var beskyttet av opphavsrett.

«Merket for gjenbruk» er ikke bra nok

Dyr lærdom

De bilder jeg selv ikke har tatt, og som jeg har funnet via Google, skulle være «merket for gjenbruk», men dette var visst ikke trygt nok. Som følge av glippen min, er jeg nå nødt til ikke bare betale for å ha brukt dette ene bildet og slette det. Jeg må også betale vederlag for å ha krenket opphavsrett.

Send inn kaffebilder!

Setter du pris på den lune kaffehumoren og de tilfeldige oppdateringene og artiklene våre, send meg gjerne dine kaffebilder ! Bare husk å skrive i e-posten at jeg kan få lov til å benytte bildet på denne siden, Instagram og Facebook …

E-post å sende bilder til : post@kaffeavhengig.no

Kommentarer