Etiopia Sidamo – Amundsen Spesial

Både etiopisk og kenyansk kaffe har gode navn, og denne kaffeen er ikke noe unntak, selv om den ikke var helt det jeg sendte fruen ut på jakt etter. Det denne kaffeen mangler i sødme tar den stort sett igjen i fylde og syrlighet. Som en formiddagskaffe er denne veldig god, dog mistenker jeg at denne ender opp som en Aeropress kaffe på ettermiddagen, de fleste dager.

Jeg serverte denne til et besøk og fikk kommentar at han mente kaffeen nesten hadde litt smak av jord. Jeg kan ikke si at jeg er totalt uenig, dog føler jeg nok at dette bare er fordi jeg den dagen brukte Bodum slow pour, i stedet for Hario V60 😛

Alt i alt en veldig “okey” kaffe, med en variert smak.

Etiopia Sidamo - Amundsen Spesial

8.2

Smak

8.3/10

Aroma

7.8/10

Kvalitet

8.6/10

Positive sider

  • Fyldig smak
  • Frisk syrlighet
  • God lukt!

Negative sider

  • Noe "mørk" smak

Kommentarer

Legg igjen en kommentar