Et bra hjelpemiddel…

…når man skal brygge en god kopp kaffe, kan være smarttelefonen. Jeg har i det siste testet ut noen forskjellige apper som skal hjelpe til å lage den perfekte kaffe.

Appene på markedet varierer fra enkle bestillingsapper og bryggeguider. Kaffebrenneriet.no har en enkel og grei app på norsk, men personlig føler jeg utvalget i oppskrifter er for begrenset.Coffee.guru har mange bryggeguider med forskjellige oppskrifter

Noen enkle fordeler om man er flink, og benytter appen stødig er at man etterhvert har en bred katalog av kommentarer til forskjellige oppskrifter, og i for eksempel Coffee.guru kan man også tilpasse sin helt egen oppskrift og fremgangsmåte.

Appen gir også mulighet til å lagre et bilde til hvert brygg, noe som gjør det lettere å sammenlikne resultat av brygg.

Coffee.guru har til nå vært den appen jeg har foretrukket. Enkle og greie forklaringer, samt visuelle steg for steg instruksjoner gjør det nærmest umulig å ikke brygge en goood kopp.

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar