En stor takk!

Uten deres støtte, interesse og tilbakemeldinger, hadde nok denne bloggen og hele mikrobrenneriet fortsatt vært et lite privat  hobbyprosjekt. Lite visste jeg at snøballen keg begynte å trille ved å spre kaffeen, fort skulle sette fart.

Det er ganske tydelig en stor kaffeinteresse, både lokalt og ellers i verden. Selv om vi i Norge allerede er blant verdens mest kaffedrikkende folk, øker stadig andelen kaffedrikkere. Og kaffe er jammen i vinden som aldri før.

Så å si samtidig som interessen for håndbrygg, aeropress og alternative bryggemetoder begynner å spre seg, er det stadig flere som først nå oppdager at kaffe på mange måter kan være som vin. Man kan finne en god og billig, men skal man virkelig nyte kaffeen, er den fort verdt en tjue-tredve kroner mer når den er fersk.

Kaffe er en sosial drikke, og for min egen personlige del, er det nettopp det sosiale ved kaffe som gjør at jeg drives til å fortsette med blogg og mikrobrenneri. For etterhvert som kaffeen min har begynt å spre seg blant folket, har jeg ikke bare truffet nye venner eller fått nye kontakter. Jeg har fått en kundegruppe som gledelig gir tilbakemeldinger og følger aktivt med i utviklingen av kaffeen. Og jeg brenner ikke lenger alene, men jobber nå sammen med en god venn som også ser potensialet i fersk kaffe.

Og alt dette er takket være DERE, som leser, kommenterer, kjøper og smaker, gir tilbakemeldinger og gir oss akkurat det som betyr noe. Motivasjon til fortsatt forbedring, blogging og ikke minst brenning. Kunne nevnt utallige navn her, men ingen nevnt, ingen glemt? TUSEN TAKK!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar