En ordentlig snekkerkaffe?

Man skulle kanskje ikke trodd det, men de fleste snekkerne jeg kjenner er også de største kaffedrankerne også. Hvordan de får tid til å nyte den herlige svarte brygg mens de svinger hammeren skal jeg ikke spekulere i, men nå har også verktøysprodusenter innsett verdien av en ferskt brygget kaffe.

Kjenner du en håndtverker som trenger en batteridrevet kaffetrakter?

Makita lanserer nemlig nå en egen batteridrevne kaffebrygger. Perfekt for den dingsegalne snekker, murer eller maler, for den saks skyld. Vi som jobber innendørs og i nærheten av ordentlige bryggeapparat og strøm er ikke kundesegmentet man sikter på her. Kundesegmentet her er nok heller alle de som til stadighet svinger innom bensinstasjonen for påfyll.

Forskjellige typer og størrelser?

Ut fra det jeg har lest, skal maskinen kunne fungere med både senseo puter og vanlig filterkaffe, uten at jeg har fått satt meg inn i detaljene. Maskinen skal kunne brygge opp til hele 5 store kopper i nordisk format, så da er vel egentlig bare spørsmålet om tilgang til vann og batterikapasitet. Maskinen leveres med en liten 10,8 volt versjon, og en stor som kjører både 14 og 18 volt batterier.

Foreløpig kan man ikke bare løpe på nærmeste jernvare og kjøpe seg en, da Makita foreløpig bare har lansert i Japan. Men i Internett alderen er vel det ingen hindring? Og prisen? Ca.700 danske kroner, så da blir det vel fort litt over tusenlappen når frakt og moms legges til. Med andre ord, en times fakturert arbeid for rørleggere.

Relaterte poster:

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.