En god del drukket, mer skal det bli…

En skulle trodd jeg var i mål med julekaffeen, men akk nei. Jeg tok meg bare tid til å vise nok respekt for kaffebøndene, til å drikke opp den påbegynte julekaffeen, før jeg er igang med en ny runde. Nå gjør jeg meg klar til å ta for meg de forskjellige juleblendene man finner i dagligvare forretninger, pluss noen spesialkaffe fra forskjellige leverandører.

Jeg ønsker såklart at flere skal kunne ta del i denne nettsiden, og komme med egne vurderinger og tilbakemeldinger på kaffe de selv drikker. Om du ønsker å bidra til disse sidene, ta gjerne kontakt med meg !

Ellers kan jeg si at jeg nå har oppdatert menyen for julen, med et eget menypunkt for julekaffeen. Denne forsvinner igjen over nyåret såklart, men vurderingene lagres, dateres, og ligger til grunn for neste års julesesong.

Nyt juleforberedelsene, så kommer det snart enda en ny oppdatering med flere julekaffeer !

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.

Legg igjen en kommentar