En app som brygger alt ?

Jakten på den perfekte bryggeappen har ført meg forbi mange middels, noen dårlige og noen helt okey apper. Men de virkelig gode har det vært vrient å finne. Det bør i slike apper være et godt utvalg bryggeteknikker og god funksjonalitet. Ekstra dikkedarier klarer vi oss uten.

Til syvende og sist står jeg igjen med to bryggeapper jeg virkelig kan stå inne for. Her kommer en oppsummering av disse, i tilfeldig rekkefølge! Lenker til nedlasting nederst. Begge appene finnes til både iPhome og Android telefoner.

Coffee Cup Guru

For enhver nybegynner i håndbrygg, er denne appen et absolutt «must». Her kan man ikke bare brygge etter oppskrift på fem forskjellige måter, men man kan også tilpasse og lage egne oppskrifter!

Dette kommer ekstra hendig med om man for eksempel liker å eksperimentere med bryggeforhold, og vil notere og sammenlikne forskjellige brygg. Det man lagrer kan man dele med sime andre enheter via cloud, slik at man alltid kan ha kaffeinformasjonen sin tilgjenglig,

Denne appen lagrer også alle brygg du gjør, slik at du kan få en oppsummering av kaffeforbruk. Appen kan også fortelle hvilke bryggemetoder man bruker oftest.

BrewTime

Når guruen manglet vakuumbrygg, tok det en del tid og krefter å finne en app som kunne tilfredstille alle mine behov. Heldigvis for meg, ramlet jeg over denne videoen fra European Coffee Trip:

I noen få Glimt i denne videon så eg både ordene vacuum og chemex på skjermen, og jeg var igang!


For all de helsejunkiene der ute som løper rundt med Apple watch/fitbit og liknende og vil holde styr på helsedata, kan også appen legge inn koffeinforbruket i Apple sin Helse app. Dette kan alltids komme godt med, da forskning tross alt viser at for lite koffein kan gjøre kaffedrikkere klinisk deprimert !

Her finner du guruen:

Og her finner du BrewTime:

https://www.brewtimeapp.com/

Relaterte poster:

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.