Dyr kaffe i Sverige?

Det koster usle femtilappen med en pose kaffe i Sverige også, men for noen «stakkars» avhengige var ikke dette billig nok. For ifølge svenske Barometern kunne man igår kveld lese at to menn hadde blitt anholdt for kaffetjuveri.

Kaffe er som regel billigere i Sverige

Det var på Willys og Ica Kvantum i Nybro, at ugjerningene fant sted, og det er ingen tvil om at disse karene visste hva de var ute etter. Disse to, ganske svære karene hadde gått inn i butikken og fylt vesker med kaffe for så å forlate uten å betale. Vekteren, som ellers ville brutt inn, valgte å legge seg på hjul etter gjerningspersonene, samtidig som han holdt kontakt med politi.

Totalt fikk de med seg kaffe for 2000 svenske kronasjer. Hvor mye politiet kommer til å bruke på etterforskning for å finne ut hvilken butikk de har stjålet de forskjellige kaffeene fra, eller hvilken straff gjerningspersonene kan vente seg vet jeg heller ikke. Mitt råd er i alle fall å betale for kaffeen sin!

http://www.barometern.se/nybro/stal-kaffe-i-butik-tva-man-gripna/

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.