Dårlig timing med dårlig helse.

Som eneste bidragsyter her har det alldeles elendig timing å falle helt ut med dårlig helse like før jul, og først nå begynne å bli fullt fungerende igjen. På denne tiden har vi gått glipp av NM kvalifisering, VM i kaffebrenning, uendelig med nye produkter, og ikke minst har jeg ikke postet all den fantastiske kaffen som har blitt drukket. Heldigvis, i alle fall for meg, er jeg nå tilbake igjen, nesten for fullt.

Flere bidragsytere der ute?

Jeg skulle gjerne sett at flere ville bidra med artikler til denne siden, og ønsker dere alle hjertelig velkommen til å såvell sende inn bidrag og komme med kommentarer og innspill. Der det sjelden finnes fasit, kan man diskutere til man blir blå i fjeset, og så lenge kaffesmak er en individuell ting, har vi nok mange gode samtaler å kaste oss over.

Det er ikke alltid like lett for en person å holde seg oppdatert på ALT som skjer i kaffeverden. Heldigvis finnes det Instagram, Facebook og nettaviser som stadig kommer med såvell interessante som oppsiktsvekkende artikler. Jeg prøver stadig å skrive om disse på sidene, og skulle DU vite noe som allmenheten kan ha interesse av, er det bare å sende meg en mail!

Kaffe for hårvekst?

Aktivitet fremover

I perioden fremover vil jeg tilstrebe å oppdatere på et vesentlig jevnere nivå.Jeg vil også dedikere mer tid til å skrive “originale” artikler med nytt innhold. Målet vil som det alltid har vært, å spre kjærlighet og kunnskap om et magisk sort brygg!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.