Coca-Cola med “ærlig” økologisk kaffe?

Det kommer vel ikke overraskende at Coca-Cola vil være totalleverandør av drikker ? Ikke bare kalde, men også varme. Og nå kommer de snart med sin egen serie kaffe og te!
Økologiske kaffebønner og ulike varianter av iskaffe og iste er blant produktene som skal komme fra den økologiske serien Honest. Iskaffen kommer som Mocha, Cappuccino og Latte, noe som viser at man her satser på det som selger best i følge statistikken. For den som liker normale kaldbrygg kaffe, eller for eksempel vietnamesisk/thai/lignende iskaffe, må man fortsatt lage den selv.

– For oss er Honest et nytt skritt i retningen av å bli en totalleverandør av drikkevarer. Vi vil gi flere valgmuligheter for ulike anledninger. Slik vil stadig flere kunne finne varianter som passer deres behov og ønsker, sier Country Manager for Coca-Cola Karen Huffman.

Kilde : NTBINFO

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.