Caffeine Roasters – Div kaffe

Fruen reiste til Riga, og da kom hun hjem med en gave. Tilfeldigvis passet denne gaven eksepsjonelt bra, siden Reitan Convenience er i gang med å kjøpe opp akkurat det selskapet hun hadde kjøpt kaffe fra, Caffeine Roasters!

God variasjon med god smak 

Når det kommer til den colombianske kaffen fra Inga Aponte og den etiopiske Sidamo kaffen var disse veldig lik det man finner tilgjengelig på norsk marked, dog noget mørkere i smak enn hva vi gjerne er vant med her i Norden.

At Caffeine Roasters gjør set stort i de balitiske statene er ingen overraskelse. Med nydelig aroma og smaker som slo beina under meg, var den kaffen fra Guatemala en gudegave. Og selv om jeg ikke er noen videre fan av blendkaffe lenger, var Safariblwnd absolutt ingenting å forakte. Spenstig bæraktigheg og med en veldig god aroma, viste den seg å være mye mindre syrlig i smak enn forventet.


Caffeine Roasters

8.4

Smak

8.2/10

Aroma

8.4/10

Kvalitet

8.6/10

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.