Andre kaffeavhengige?

Er du selg også kaffeavhengig og drikker mer av det magiske sorte brygget enn den gjengse kaffedrikker? Har du også lyst å bidra med innhold på disse sidene ?

Får du noe for det?

Engelsk versjon finnes også, og om du sliter med språk, oversetter jeg

Som du kanskje har fått med deg er ikke disse nettsidene sponset på noen måte, men drives for egen regning. Det tar tid og energi å produsere innhold, og belønningen er som regel ikke stort større enn noen likes og kommentarer på Facebook og Instagram. Men for min egen del er det ikke belønning jeg gjør dette for.

Underforstått er det også mulig å få tilgang til å poste på face og insta.

Målsetning

Visjonen er å spre kaffe glede, nyheter og annet relatert til kaffe! Det er lov å komme med personlige synsinger og meninger, og så lenge man har en viss dekning i kilder, står man også fritt til å skrive stort sett det man ønsker (innenfor lovens rammer).

Målet er å fremme kaffe for nybegynnere, samt opplyse eksisterende kaffedrikkere om det fantastiske utvalget som finnes.

Kaffevurderinger og artikler

Synes du kaffe er forvirrende? Det er lov å stille spørsmål!

Jeg tar gledelig imot dine kaffevurderinger og artikler, og publiseres disse her på siden. Jeg forbeholder meg retten til lett redigering, men sverger å ikke endre innholdets mening.

Kan du med WordPress og ønsker å skrive artikler direkte inn i nettsidene, kan dette ordnes.

E-post og profilside

Alle som ønsker å bidra med innhold, og som gjør det på regelmessig basis vil få sin egen @kaffeavhengig.no e-post adresse og en profilside der de kan presentere seg.

Høres dette ut som noe for deg? Send en e-post til post@kaffeavhengig.no NÅ!

Christian

Kaffeelsker med kronisk sykdom, som bruker nær sagt all våken tid på kaffe. Har også en evne til å fylle opp disse nettsidene med allskens kafferelatert. Har minst 18 forskjellige bryggeteknikker i eget hjem, og er stadig på jakt etter den «perfekte kaffe». Har også startet eget mikrobrenneri, for å kunne tilfredsstille egne behov.