Amundsen Spesial Julekaffe

Joda, det er helt greit at julen bærer preg av sjokolade og hasselnøtter, men for min egen personlige del blir den smaksatte julekaffeen fra Amundsen Spesial noe i overkant “julete”. Da ville jeg heller anbefalt de rene bønnene som ligger til grunn for den, nemlig Java Mocca. Mer om den i egen sak.

Tilbake til julekaffeen deres, som skryter på seg opprinnelse fra Indonesia og Brasil. Jeg tipper de 30% robusta bønner som er brukt, kommer fra Brasil. At de på innpakningen skriver “Smak: Aroma med smak av vanilje, hasselnøtt og sjokolade”, kan tyde på at den som har kjøpt inn juleblandingen har latt seg blende av selgere. For smaken nærmer seg mer en mørkbrent java med noe mer nøtteaktig preg enn vanlig.

Aromaen derimot er det ingenting å utsette på! Her lukter det jul lange veien. Jeg her selv spøkt med at jeg kommer til å lade Moccamasteren med denne kaffeen til jeg får besøk, bare for lukten, men spøk ble fort alvor i helgen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar